2014-12-28_16.13.45

Dit is slechts een voorbeeld van hoe je ticketverkoop eruit gaat zien. Je kunt hier nog geen kaartjes kopen.

Rond a.u.b. spoedig uw bestelling af. Uw kaartjes worden slechts een beperkte tijd voor u gereserveerd. Daarna zullen de kaartjes weer worden vrijgegeven. U heeft 15 minuten de tijd.

Nl En
tel. 026-3820245 e-mail ons via info@isseltalermusikanten.nl

Nieuwjaarsfeestconcert Hoenderloo

  • Geen kaartjes in de verkoop

Isseltaler Musikanten starten jubileumjaar met reeks ‘Nieuwjaarsfeestconcerten’

zaterdag 14 januari 2017 in Hoenderloo
In januari 2017 gaan de Isseltaler Musikanten op diverse plaatsen in de regio hun traditionele Nieuwjaarsconcerten met Egerländerblaasmuziek geven. In 2017 vormen de concerten de start van de jubileumactiviteiten ’40 jaar Isseltaler Musikanten’.

Nieuwjaarsfeestconcert

Op zaterdagavond 14 januari 2017 wordt het Nieuwjaarsfeestconcert gegeven in ’t Dorpshuus te Hoenderloo, gelegen aan de Paalbergweg 26, de aanvang is 20.00 uur. Het concert in Hoenderloo wordt in nauwe samenwerking met ’t Dorphuus georganiseerd.

De toegangskaarten à € 8,00 voor dit concert zijn verkrijgbaar bij Drogisterij Ariska in Hoenderloo, maar zijn (voor aanvang) ook aan de zaal verkrijgbaar. Reserveren kan ook via: (026-3820245/ info@isseltalermusikanten.nl of via de agenda op de website www.isseltalermusikanten.nl. Ook zijn kaarten via de e-Ticketshop van het orkest te bestellen, zodat de bezoekers de kaarten direct thuis veilig kunnen betalen en kunnen printen. De zaal is een uur voor het optreden geopend.

De Isseltaler Musikanten willen met hun Nieuwjaarfeestconcerten zoveel mogelijk blaasmuziekliefhebbers in de regio de gelegenheid geven om een sfeervol en gezellig blaasmuziekfeest mee te maken. Dirigent Bennie ter Heide heeft met het orkest voor het nieuwe jaar een nieuw feestelijk programma voorbereid. Diverse nieuwe werken van Ernst Hutter und sein Egerländer Musikanten (dé opvolger van het orkest van Ernst Mosch) en andere Böhmische componisten zullen de revue passeren.

Isseltaler Musikanten

De ‘Isseltaler Musikanten’ werden 40 jaar geleden door onder andere Johan van den Berg, nog steeds actief in het orkest, opgericht aan de boorden van de IJssel in de gemeente Rheden. Hier ligt ook de oorsprong van de naam van het orkest (IJsseldal). De Isseltaler Musikanten zijn gespecialiseerd in de Egerländerblaasmuziek.

Het regionale orkest bestaat uit 22 muzikanten. Voor Nederlandse begrippen brengt het ensemble Egerländerblaasmuziek op topniveau. De afgelopen jaren heeft het orkest veel successen op haar naam geschreven. Dirigent Bennie ter Heide treedt met het orkest dan ook met regelmaat in de voetsporen van Ernst Mosch, de peetvader van de Egerländerblaasmuziek.