Houtim

Dit is slechts een voorbeeld van hoe je ticketverkoop eruit gaat zien. Je kunt hier nog geen kaartjes kopen.

Rond a.u.b. spoedig uw bestelling af. Uw kaartjes worden slechts een beperkte tijd voor u gereserveerd. Daarna zullen de kaartjes weer worden vrijgegeven. U heeft 15 minuten de tijd.

Nl En
tel. 026-3820245 e-mail ons via info@isseltalermusikanten.nl

40 jaar Isseltaler Musikanten Jubileumfeest!

  • Geen kaartjes in de verkoop

Isseltaler Musikanten vieren 40-jarig bestaan met non-stop blaasmuziek
Headliner ‘Die Innsbrucker Böhmische’ uit Tirol

De Isseltaler Musikanten uit het Gelderse Rheden bestaan 40 jaar en gaan dit op zondag 30 april 2017 in Babberich vieren met een non-stopprogramma van topblaaskapellen. Headliner is het uit Tirol afkomstige orkest Die Innsbrucker Böhmische.
Die Innsbrucker Böhmische hebben inmiddels 11 cd’s op hun naam staan. Het orkest heeft vooral veel Mosch-titels en nieuwe composities van Norbert Rabanser, Engelbert Wörndle en de vroegere bassist Mathias Rauch opgenomen. Het orkest behoort tot de crème de la crème van de blaasmuziek in Europa.

Naast Die Innsbrucker Böhmische gaan Die Reifholzkapelle uit Boven-Leeuwen, de Drie Donken Blaaskapel uit Den Dungen en de Isseltaler Musikanten zelf er alles aan doen om van het jubileum een onvergetelijk feestje te maken.

Het jubileumfeest wordt gehouden op zondagmiddag 30 april 2017 in Kulturhus De Borg, Babborgaplein 3a, (6909 DW) Babberich. De aanvang is 12.00 uur en de zaal gaat om 11.00 uur open.

De toegangsprijs bedraagt € 10,00 per persoon.

Nadere info: info@isseltalermusikanten.nl – 026-3820245