Over Ticketflyer

Enkele jaren geleden organiseerden we zelf een feestje. En we kwamen erachter dat het online verkopen van kaartjes erg prijzig en omslachtig was. We hebben toen besloten om zelf een simpel systeem te bouwen hiervoor, en dit werkte perfect! Inmiddels hebben we samen met onze gebruikers van de afgelopen jaren een volwaardig ticketsysteem weten neer te zetten. Ons doel is om het online verkopen van Tickets toegankelijk te maken voor iedereen. Kleine lezing, groot festival, en alles daar tussen in!

Onze gebruikers

Organisatoren van alle formaten gebruiken ticketflyer omdat het gewoon zo handig werkt. Van een klein symposium bij het LUMC (+/-50 mensen) die de betaalde aanmeldingen via Ticketlyer doet, tot een groot festival zoals Culinesse waar meer dan 10.000 mensen komen.

Rondleidingen

Kasteel Twickel in Delden gebruikt Ticketflyer nu voor het 3e jaar voor het boeken van rondleidingen. Ze hebben een ticketshop op hun eigen website!

Start nu!

Festivals

Het Culinesse festival in Rotterdam (10.000+ bezoekers) organiseert jaarlijks een culinair muziekfestival en gebruikt Ticketflyer voor de online verkoop.

Start nu!

Lezingen / Symposia

Ticketflyer is ook erg in trek bij organisatoren van lezingen en symposia. Zo gebruikt het VUMC Ticketflyer voor het inschrijven & betalen door de deelnemers.

Start nu!


Theater

Vooral voor kleinere theaters is Ticketflyer geschikt. Zo gebruikt het Marionettentheater in Amsterdam het voor hun voorstellingen.

Start nu!

Concerten

Tal van concert organisatoren hebben Ticketflyer inmiddels gebruikt voor het makkelijk verkopen van hun kaartjes. Dit werkt perfect!

Start nu!

Workshops / Cursus

Organiseer je een workshop? Het is erg handig om je deelnemers te laten boeken en betalen via Ticketflyer. Neem contact op voor meer info.

Start nu!Ons team

blog photo 1

Wij zijn nog op zoek naar een Ruby programmeur en een verkoop medewerker.
Ben of ken je iemand? Neem even contact met ons op!